2266052340 6973213010 Πενταγιοί, Φωκίδας apas77g@gmail.com
hero image

ΚΑΦΕΝΕΙΟ 
Η Συνάντησις Παραδοσιακό Καφενείο, Πενταγιοί Φωκίδα
_____________________


Πρόκειται για ένα από τα πιο αυθεντικά καφενεία της περιοχής, ενώ συγκαταλέγεται στις αυθεντικές εμπειρίες που αξίζει κανείς να βιώσει βρισκόμενος στα χωριά
των Βαρδουσίων. Στους τοίχους του θα παρατηρήσει κανείς φωτογραφίες και εικόνες από την μακρόχρονη ιστορία του καφενείου και του χωριού γενικότερα!

Η ιστορία του ξεκινάει  περίπου 70 και βάλε χρόνια πίσω, τότε που ιδιοκτήτης του ήταν ο Κος Αποστόλης Ασημάκης παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη ο οποίος στην συνέχεια έδωσε το καφενείο στον γιο του Θανάση Ασημάκη για πολλά χρόνια και από τον Δεκέμβριο του 2000 ήρθε στον σημερινό του ιδιοκτήτη Ασημάκη Αποστόλη. 
Κοινωνικός και χαμογελαστός ο Αποστόλης είναι πάντα εκεί να προσφέρει το παραδοσιακό Ελληνικό καφεδάκι ή ντόπιο τσιπουράκι με μεζέ.

Στο καφενείο μας μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας τον χυμό ή το αναψυκτικό σας, το κρασάκι σας και το ντόπιο τσίπουρο μαζί με τους μεζεδες. Επίσης έχουμε παλαιομένο τσίπουρο παραγωγής μας σε δρύινα βαρέλια και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε. 

Θα χάρουμε να σας δούμε και να σας εξυπηρετήσουμε πάντα με το πιο καλό μας χαμόγελο..